Brodit

Brodit

Specialisten på monteringsplattformar. När användarvänligheten är det viktigaste.

Vi är stolta över att ha ett nära samarbete med Brodit. Som återförsäljare har vi deras senaste produkter och innovationer, som bland annat gör det lättare att organisera i din bil. Idag är användarvänlighet viktigare än någonsin – det är här som deras produkter gör skillnad för dig som kund. Oavsett vilket fordon du kör finns det en anpassad lösning för dig!

Vägen till framgång för Brodit – anpassning i fokus

Sedan sin start 1983 i Karlsborg har Brodit utvecklat smarta och innovativa lösningar för kommunikationsutrustning i fordon. Idag har företaget vuxit och har ett 80-tal anställda. Något som gör företaget unikt är att samtliga av deras produkter är Sverigetillverkade, något som borgar för god kvalitet.

Brodit är marknadsledande i Skandinavien och exporterar idag till omkring 30 länder. Nyckeln till framgång, som de själva beskriver det, har varit att alltid kunna utgå från användarens behov när de har utvecklat en produkt. Med ett brett sortiment, tillsammans med den enastående lösningen att kunna fästa olika enheter vart som helst i fordonet, har Brodits produkter visat sig vara ensamma i sitt slag!

Brodit utvecklar hela tiden nya hållare och ProClip. När det dyker upp en ny modell på marknaden så tar det inte lång tid innan hållare och ProClip till just den modellen finns i sortimentet. Ta reda på mer och beställ här i vår webbshop.

Till Brodits hemsida